M-am întors!

Știu, am neglijat blogul, v-am neglijat pe voi, dragi prieteni.  Imi fac “mea culpa” si merg mai departe cu povestea celor doua anotimpuri.  Cred ca cel mai important este că am făcut 10 ani, nu eu :)), ci Great People Inside, fostul Profiles International.  10 ani in Romania de experiențe interesante cu oameni minunați (pe care i-am cunoscut si i-am făcut parteneri), 10 ani de “teaching the right way”. Nu sunt naiv, știu ca o sa mai treacă 10 ani, poate 20, pana o sa reușim sa aducem HR-ul din Romania pe calea cea buna si sa înlăturam toți diletanții.  Ne-am sărbătorit “în familie”, cu Bud Haney, Marcial Losada, Catalin Cintar, Enrico Banchi, Deiric McCann, David Parmenter, Csaba Gergely, Camelia Crangus, Al Rainald si alți 300 de prieteni, într-un loc foarte frumos.

img_5773

“Vreau sa cant, sa visez si sa rad, sa nu uit sa ma joc câteodată si atunci când in lumea voi pleca, sa nu uit sa ma întorc acasă”, sunt versurile melodiei ce îmi cânta acum la radio și înainte sa va propunem sa ne jucam împreuna, înainte sa plec acasă la dulcele meu Brașov, vreau sa va promit ca o sa “ne vedem” mai des pe blog.

Pana atunci ne vedem  la „HR TECH EXPO & CONFERENCE„, unde subsemnatul o sa spuna si el (umil) 2, 3 vorbe (http://www.cariereonline.ro/hr-tech/drpsihdoru-dima), ca de’, daca nu ne laudam noi, nu ne lauda nimeni 🙂

Va imbratisez cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here