Mihai Gavan Conferinta Great People InsideMihai Găvan are peste 10 ani de experiență în marketing si vânzări. Licențiat al Universității București, pasionat de tehnici de negociere, Mihai a absolvit un program de masterat în marketing si management strategic la Academia de Studii Economice (ASE) din București. Atras de strategii de business, dar și de sectorul IT, Mihai a lucrat în mai multe companii din industria IT&C, ocupând funcții de manager. Din 2009 coordonează departamentul de vânzari al Romanian Software, unul dintre liderii pieței locale de servicii software de salarizare și resurse umane, companie care deservește deja un portofoliu de peste 400 de clienți. 


Citește și  Virgil Stănescu – Key Note Speaker în cadrul Conferinței Great People Inside


Mihai este un bun strateg, un coordonator de echipe, axat cu precădere pe vânzari și planificare. Iubește ceea ce face și crede cu tărie că fără marketing nicio industrie n-ar putea exista. “Prin promovare ajutăm, de fapt, consumatorul să înțeleagă beneficiile unui anumit produs. Aici nu este vorba numai despre vânzări și creșterea unui business, ci despre informare și satisfacerea unor nevoi.”

Dacă vă doriți să aflați mai multe despre Mihai Găvan, vă aștept la Conferința Great People Inside: The New World of Work.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă rugăm apăsați aici!

C_GPI_header_10 08 2016_01