Cea de-a XIII-a ediție a Conferintei Great People Inside “The New World of Work” s-a încheiat!

Oamenii sunt tot mai adesea angajați în domenii netradiționale de lucru, utilizând tehnologia pentru a transforma modul în care abordează munca; există oportunități mai mari de a inova, de a exercita un grad mai înalt de autonomie și flexibilitate, dar există și provocări semnificative cauzate de nesiguranța traseului profesional și a locului de muncă.
Acestea sunt doar câteva dintre temele dezbătute în cadrul evenimentului Great People Inside. Pentru a descărca prezentările speakerilor vă rugăm să accesați următorul link: http://profilesinternational.ro/…/conferinta-great-people-i…

Evenimentul a reunit peste 360 de participanți, 150 de companii, 32 de Key Note Speakeri. Considerăm că la succesul conferinței au contribuit prezența, distincția și receptivitatea, invitaților noștri. Suntem onorați că ați participat la acest eveniment, vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră, fără de care acest eveniment nu ar fi avut succesul scontat, și sperăm să ne fiți alături în acțiunile viitoare pe care le vom derula!

gpi-day-1-by-da-studio-1