Despre mine

“Psihologia este acţiune, nu gândire despre sine. Continuăm să ne formăm personalitatea toată viaţa.”  – Albert Camus

Profil


Doru Dima

Doru Dima – CEO Great People Inside România

LinkedIn

Highlights


Sunt doctor în Psihologia Muncii și Organizațională, antreprenor și manager cu o experiență de 27 de ani în Resurse Umane și Management. În calitate de fondator și CEO al Dima Consulting Group, am adus pentru prima oară în România, instrumentele de evaluare a resurselor umane, Profiles International, reușind într-un interval scurt de timp performanța de a ne poziționa printre principalii furnizori de servicii de consultanță în resurse umane și management din România.

Începând cu luna mai 2015 am devenit co-fondator al Great People Inside, o companie internațională ce dezvoltă evaluări online de resurse umane, personalizate și adaptate la specificul fiecărei organizații și job în parte, fiind un concept unic în industria HR. Evaluările sunt oferite prin intermediul unei noi tehnologii, o platformă de Talent Management Assessment Solutions, de tip cloud, configurabilă și 100% adaptabilă la necesitățile utilizatorului.

Platforma Great People Inside -GR8PI a primit din partea EuroCloud România premiul pentru „Cel mai bun start-up de cloud” din anul 2016.

În anul 2019, platforma Great People Inside a fost selectată de către Top Sales Awards, ca fiind printre cele mai bune 10 sisteme de evaluare a resurselor umane la nivel global și s-a clasat printre cele mai bune 15 tehnologii de activare a procesului de vânzări (sales enablement) din lume.

În ultimii 8 ani, Great People Inside a evoluat de la un start-up local bazat pe Cloud, la o companie internațională cu sediul în Singapore și reprezentanțe în 28 de țări aflate pe 6 continente.

Sunt autorul unor lucrări de referință în domeniul afacerilor, printre care: 40 de Strategii pentru succesul în afaceri, Editura CODECS, 2008, Dicționar General de Afaceri, Editura Ecran Magazin, Managementul Resurselor Umane, Editura Psihomedia Sibiu, precum și a numeroase articole ce au apărut în reviste locale și naționale, am publicat și am participat la elaborarea a numeroase cursuri, cărți, lucrări științifice și de business.

Sunt membru al ATP (Association of Test Publishers), asociația comercială care este lider global în domeniul creatorilor, dezvoltatorilor și utilizatorilor programelor de evaluare folosite în scopul educației, certificării sau licențierii.

Site-uri partenere