Bucuresti, 11.09.2018

Tel: +4021.317.25.81
E-mail: seminarii@rs.ro
www.seminare.ro

Conferinta Nationala “Cariera ta in HR”

– comunicare, recrutare, engagement  

Rentrop & Straton va invita sa participati, alaturi de specialisti de TOP din domeniul HR, la una dintre cele mai asteptate intalniri ale anului: Conferinta Nationala “Cariera ta in HR”. In data de 28 septembrie 2018, la Hotel Marshal Garden, Bucuresti, veti avea ocazia sa intalniti 7 specialisti din HR, care vin sa va impartaseasca secretele lor profesionale.

 

Conferinta va ofera sansa unui dialog cu experti din domeniu, generator de solutii si raspunsuri la intrebarile legate de noile instrumente folosite acum pe piata HR.

 

Tematica include urmatoarele subiecte de actualitate:

  • educarea continua a fortei de munca
  • spiritul antreprenorial
  • indicatori si predictorii de performanta ai echipei
  • leadership pentru performanta
  • terapia prin ras a echipei – Laughter Yoga Leadership-ul
  • psihometrie si profiling in recrutarea fortei de munca
  • comunicare – Sociomapping
  • filosofia echipei.

…Vezi AICI programul complet al Conferintei

Va prezentam lectorii Conferintei Nationale “Cariera ta in HR”:

Corina Neagu

Consultant in cariera, trainer & mentor si, nu in ultimul rand, jurist specializat in legislatia muncii.

Licentiata in Drept si Certificata Chartered Institute of Personnel Development UK in “International Practice in HR”, Corina Neagu are peste 20 de ani de experienta in corporatii mari si foarte mari, de la pozitii de junior la Director departament si membru in Board, si peste 10 ani in sfera Resurselor Umane.

De-a lungul carierei, a recrutat peste 3 500 de persoane si are peste 500 de zile de training livrate in Romania si in Asia (Singapore, Dubai, Kuala Lumpur).

Doru Dima

CEO Great People Inside Romania si CPO International

Doctor in Psihologia Muncii si Organizationala, antreprenor si manager de succes, cu o experienta de 20 de ani in domeniul Resurselor Umane.

Fondator si CEO al Dima Consulting Group si Profiles International Romania, ambele pozitionate printre principalii furnizori de servicii de consultanta in resurse umane si management.

Co-fondator al Great People Inside, o companie internationala ce dezvolta evaluari online de resurse umane, personalizate si adaptate la specificul fiecarei organizatii si job in parte.

Presedintele Colegiului Psihologilor din Brasov, Membru al Asociatiei Psihologilor din Romania, Presedinte al filialei locale Brasov si reprezentant al Colegiului Psihologilor din Romania la Federatia Asociatiilor Europene de Psihologie (EFPA).

Monica Eugeniu

Pionier in domeniul Resurse Umane, avand peste 22 de ani de experienta in dezvoltarea echipelor.

Din 2004, Monica Eugeniu este Managing Partner al ‘learning about’®, companie  care ofera workshop-uri si sesiuni creative, inspirationale si de  consolidare pentru echipe din business si sport.

Monica Eugeniu dezvolta, consolideaza echipe si creeaza cultura unui limbaj de leadership inalt, motivand si inspirand oameni pentru a-si atinge  potentialul si a atinge nivelul urmator de performanta, cu scopul de a descoperi pasiuni, dedicare, emotie, implicare si atitudini noi, atat in plan profesional, cat si in cel personal.

Florentina Oprea

Psiholog clinician si consultant in cariera, iar din anul 2011, Laughter Yoga Leader. La cererea managerilor care isi doreau echipe mai putin stresate si mai productive, in anul 2013 a introdus, pentru prima data in Romania, terapia prin ras in corporatii ca activitate de dezvoltare personala a angajatilor.

In anul 2015 a fondat Oraderas.ro, proiect pe care impreuna cu echipa ei il dedica mediului corporate, aducand in companii sesiuni dedicate de Terapie prin ras.

Paul Herinean

Director General Iceu Training Group – ITG

Trainer certificat in Detectarea Comportamentului Simulat

2010 – 2015 – Ofiter Instructor Specialist, coordonator lucrari stiintifice in specializarea Humint, Tehnici de relationare si Tehnici de detectare a comportamentului simulat in cadrul Academiei Nationale de Informatii ”Mihai Viteazul” (ANI) – S.R.I.

2000 – 2009 – Ofiter Operativ in cadrul Serviciului Roman de Informatii.

2009 – 2010 – Ofiter Specialist in cadrul Departamentului de recrutare personal in cadrul ANI.

2012 – 2014 – a coordonat un proiect de cercetare stiintifica desfasurat sub egida S.R.I. si a Institutului National de Studii in Intelligence, ce a vizat conceptualizarea si operationalizarea unor instrumente practice de dezvoltare a abilitatilor si competentelor de detectare a comportamentului simulat in zona de Intelligence – Humint.

Din 2012 ofera consultanta companiilor multinationale din Romania, in aria sa de expertiza.

Raoul Radu

Director Educatie si Training ITG si al Institutului de Cercetare si Testare Psihologica din cadrul ITG

Raoul Radu este psiholog clinician si terapeut cu competente in analiza comportamentala, psihodiagnoza psihiatrica si psihoterapie transpersonala – respiratie pneuma, atestat atat national de catre COPSI, cat si international de catre Inkarri Cultural Association.

2010 – 2015 a dezvoltat o forma de psihoterapie multisistemica, care a fost amplu testata si ulterior validata stiintific.

A prezentat si comunicat in cadrul mai multor conferinte internationale de psihologie pe teme de psihologie culturala, farmacologie, chimie si neurologie, existentialism si transpersonal.

A publicat numeroase articole stiintifice pentru jurnale stiintifice nationale si internationale.

Certificat international in tehnici terapeutice japoneze.

Actualmente lucreaza in analiza comportamentala live si analiza AVI.

Certificat de IceU Training Group ca trainer in detectarea comportamentului simulat.

 

Gabriel Chicioreanu

Trainer, Supervisor si Consultant in Cariera, certificat HOGAN Assessment (HPI, HDS si MVPI – avizate de Colegiul Psihologilor din Romania) prin HART Consulting.

Specializat in managementul carierei. Experienta de peste 17 ani in formarea si dezvoltarea echipelor de consultanta si vanzari.

Ariile lui de expertiza cuprind:

– consilierea profesionala privind orientarea in cariera

– comunicarea profesionala atat la nivel de persoana, cat si in cadrul echipelor.

Fondator al 4CAREER si LEARN&GO. Organizator si co-organizator de evenimente pe diverse tematici legate de: resursele umane si dezvoltarea carierei. Proiecte sociale (Unim Fiecare Zambet si STUDY4CAREER – Cladim o cariera de succes pentru fiecare!).

Programul Conferintei Nationale “Cariera ta in HR” il puteti consulta aici.

Mai mult, participantii la conferinta primesc GRATUIT un cadou de mare ajutor in activitatea lor profesionala: lucrarea pe CD “33 de instrumente vitale pentru un management de succes”. Cei mai buni specialisti in managementul resurselor umane va ofera acum instrumente, tehnici, metode si strategii care va transforma in managerul eficient care doriti sa deveniti. Kaizen, Pareto, Lean, Six Sigma, 5S, Delphi, Ishikawa, Pareto, Flowchart sunt doar cateva dintre notiunile dezvoltate pe larg in lucrare si care constituie instrumente de lucru deosebit de eficiente pentru activitatea dvs.

Pentru detalii suplimentare si pentru formularul de inscriere la conferinta, accesati site-ul:

conferintahr.resurseumane.org.

Atentie, locurile sunt limitate!

 

Andreea Pestisan
Manager eveniment
Divizia Legislatia Muncii, HR si SSM
Rentrop&Straton