Noi programe de dezvoltare personală: Parenting Inteligent și Mindfulness

0
1634

Centrul GR8PI de Excelență în Dezvoltare lansează două noi workshop-uri îndreptate spre a te ajuta să devii cea mai bună variantă a ta.

Pe 4 februarie 2019, te invităm să faci din tine o prioritate și să îți acorzi timp de relaxare. Workshop-ul gratuit de lansare a modulelor de Mindfulness și gestionarea stresului te va introduce în știința gestionării emoțiilor și a stresului și în practicarea relaxării și a meditației pentru a-ți crește eficiența în muncă. Pe lângă astfel de beneficii, în cadrul acestui workshop vei reuși să îți dezvolți inteligența emoțională și abilitatea de a-ți forma relațiile sănătoase. Dacă simți că ai nevoie de aceste lucruri în viața ta, poți afla mai multe detalii de pe pagina evenimentului.

Al doilea workshop gratuit, Programul de Parenting Inteligent de pe 5 februarie 2019, este proiectat pentru a te ajuta să te conectezi la nevoile, așteptările și emoțiile copilului tău. Programul răspunde celor mai importante nevoi ale tale ca părinte, oferindu-ți posibilitatea de a afla și experimenta cele mai noi viziuni din domeniul parenting-ului. Dacă simți că lucrurile nu merg în direcția pe care ți-o dorești în rolul tău de părinte sau pur și simplu vrei să te asiguri că îți înțelegi cu adevărat copilul, te invităm să afli mai multe informații despre desfășurarea programului.