BMW este mașina oficială a conferinței Great People Inside: The New World of Work, cel mai prestigios eveniment de HR al anului 2016. Contempo Cars Braşov, dealer BMW, model de inovație și leadership, va pune la dispoziția  organizatorilor, modelele  BMW X3 2.0d xDrive, BMW X5 4.0d xDrive, împreună cu limuzinele  BMW 750Ld xDrive, BMW 750Li xDrive, BMW 525d xDrive pentru asigurarea transportului în cele mai bune condiții în cadrul evenimentului.

Înființata în 2001, dealerul regional BMW din Braşov, este unul dintre cei mai importanți dealeri din țară și face parte din cea mai mare rețea de dealeri BMW din Europa Centrală și de Est: Automobile Bavaria Group. Showroom-ul Contempo Cars este amplasat pe D.N.1, la ieşirea din Braşov spre Predeal, pe partea stângă. Contempo Cars găzduiește cele mai noi modele BMW și dispune de un service specializat, oferind servicii premium de vânzare și post-vânzare, tuturor clienților din zonă.

Pe lângă toată gama de autoturisme BMW noi, oferta Contempo Cars include automobile rulate BMW, prin platforma BavariaUsedCars.com, oferte ce completează posibilitățile achiziționării unui autoturism BMW de calitate certificată. Pentru toate automobilele rulate BMW, se oferă istoric de service certificat, garanție de până la 24 de luni și posibilitatea de achiziție prin sistem de finanțare leasing.

În anul 2016, Contempo Cars Brașov a fost desemnat cel mai bun dealer din istoria mărcii BMW din Europa Centrală și de Est, pentru respectarea procedurilor de reparații conform standardelor BMW.

De-a lungul timpului, Contempo Cars Brasov a sprijinit multiple acțiuni culturale locale, pe lângă activităţile specifice business-ului din zona automobilistică.

Mai multe informații despre eveniment și modalitatea de înregistrare, găsiți aici: http://profilesinternational.ro/conferinta2016/