Great People Inside a fost declarată câștigătoare în cadrul competiției premiilor EuroCloud Romania 2016 în categoria “Cel mai bun startup de cloud” și a trecut mai departe în competiția EuroCloud la nivel european.

Membru activ al comunității EuroCloud, asociația EuroCloud România este un liant între industria cloud, utilizatorii serviciilor de cloud computing și mediul legislativ românesc și european. EuroCloud Romania este membru al Consiliului de Administrare EuroCloud Europa.

EuroCloud România acționează ca o voce colectiva a industriei românești de cloud computing pentru a permite dezvoltarea unui ecosistem local de cloud și pentru a crește vizibilitatea pieței românesti în contextul european al industriei cloud.

Citește și: Profiles International România a devenit Great People Inside

De asemenea, EuroCloud România se poziționează ca un partener strategic pentru companiile multinaționale și companiile românești care doresc să crească nivelul de conștientizare al serviciilor cloud în România, acțiuni de conștientizare, educare a utilizatorilor și prin moderarea unei comunități active a industriei de cloud computing din România.

”Și în acest an ne bucurăm să constatăm angajamentul pentru calitate și deschiderea spre internațional a furnizorilor români de soluții cloud. Modelul cloud anulează barierele geografice și deschide piețe noi pentru furnizorii români iar această oportunitate este exploatată cu succes de către furnizorii români.

Pentru mai multe detalii despre Premiile EuroCloud România 2016, vă rugam vizitați:  http://www.eurocloud.ro/eurocloud-anunta-castigatorii-premiilor-eurocloud-romania-2016/