Dima Consulting Group este o companie specializată în consultanță în resurse umane, marketing, studii de piață, management, traininguri specializate, diagnoza climatului și culturii organizaționale.

 De la selecție și recrutare până la evaluarea performanței și implementarea de sisteme complexe HR,  noi știm ce este de făcut.

 În cei 20 de ani de experiență, prin intermediul nostru au fost recrutați peste 5.000 de candidați.

Am crescut an de an iar acum Dima Consulting Group se poziționează ca lider în domeniul consultanței în Resurse Umane pentru Regiunea de dezvoltare Centru.

 Și pentru că nu vrem să ne oprim aici, continuăm să căutăm cei mai buni candidați pentru partenerii și clienții noștri.

Deși utilizăm deja cele mai rapide și moderne metode de mediatizare a posturilor şi recrutare a celor mai potriviți candidați la nivel național, suntem siguri că există oameni foarte competenți în piață pe care nu i-am descoperit, încă.

Aici intervii TU.

Daca ne poți recomanda o persoană potrivită pentru joburile postate de Dima Consulting Group (pe website, Facebook, Linkedin), în perioada 28 ianuarie- 28 februarie 2015, noi iți oferim o recompensă în valoare de 100 Euro (în lei la cursul zilei în care oferta este acceptată de persoana recomandata).

Tot ce aveți de făcut este:

  • Sa trimiteți recomandările voastre pe adresa: dcg@dcg.ro

Ce trebuie sa conțină:

  • La subiect: “Ajuta-ti un prieten sa-si găsească un job și câștigă 100€”
  • Numele poziției pentru care recomandați candidatul
  • CV-ul persoanei recomandate în atașament
  • Datele voastre de contact: nume complet, număr de telefon, e-mail (pentru a intra în contact, în condițiile în care vei câștiga premiul)

Candidatul recomandat trebuie să fie de acord cu termenii și condițiile acestei campanii, inclusiv cu participarea în procesul de selecție ce se va derula pentru poziția respectivă

Aceasta campanie se va desfășura în perioada 28 ianuarie- 28 februarie 2015

Știi pe cineva care se potrivește descrierii unui job postat de echipa Dima Consulting Group? Recomandă-l până pe 28 februarie 2015 și câștigi automat 100 € dacă este angajat!