Conferința Great People Inside “HR (R)Evolution”, 11-12 octombrie 2017, Hotel Kronwell, Brașov, România

0
3069

S-a dat startul înscrierilor pentru Conferința Great People Inside: HR (R)Evolution, singurul eveniment internațional de resurse umane care s-a desfășurat timp de 14 ani consecutiv în România.

În prezent, ne aflăm la începutul celei de-a patra revoluții industriale.
Transformările profesionale sunt puse în mișcare de globalizare și revoluții tehnologice, mai ales de revoluția digitală – trecerea de la tehnologia mecanică la tehnologia digitală. Iar ritmul schimbărilor nu va încetini – se preconizează că în următorii 20 de ani vom asista la o revoluție continuă a muncii și a locurilor de muncă, marcată prin complexitate, nesiguranță și volatilitate.

Conferința Great People Inside: HR (R)Evolution, ce va avea loc pe 11 și 12 octombrie la Hotel Kronwell, Brașov, România, va genera discuții interesante și provocatoare despre amploarea schimbărilor tehnologice actuale, efectele acestora asupra locurilor de muncă și implicațiile pentru domeniul HR, angajați și organizații.

Un concept unic ce reunește reprezentanți ai mediului de afaceri, antreprenori, manageri, specialiști și cercetători din domeniul resurselor umane din toate industriile, psihologi, reprezentanți ai Camerelor de Comerț, ai autorităților centrale și locale, ai marilor companii de consultanță, precum și experți cu renume internațional din Statele Unite ale Americii, Canada, Republica Cehă, Italia, Spania și Germania.

Programul de două zile combină în mod interesant prezentări tematice, conversații îndrăznețe și discuții de grup, cu scopul de a descoperi tehnicile, strategiile și practicile ce vor defini succesul în viitorul apropiat, eliminând incertitudinile unui astfel de moment de tranziție și pregătindu-vă pentru schimbările rapide ce au loc pe piața muncii.​

Un eveniment dedicat împărtășirii de idei, inspirație și informație despre viitorul muncii.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați site-ul conferinței.