În cadrul Galei Premiilor EuroCloud Europa 2016, România a fost prezentă printre finaliști prin intermediul Great People Inside la categoria “Cel mai bun serviciu cloud Startup”  fiind și singurii din domeniul HR prezenți în finală.

Suntem onorați că am ajuns în finală alături de cei mai buni provideri de servicii cloud din Europa, în ultimul an, Great People Inside evoluând de la un start-up local dezvoltat în București la o companie internațională cu sediul în Singapore și reprezentanțe în Europa, Asia și America de Nord.

EuroCloud este o organizație non-profit ce este formată pe două nivele – unul național și unul continental – în care fiecare țară europeană poate participa atâta timp cât respectă statutele EuroCloud.

Misiunea EuroCloud Europa este să dezvolte un centru de  inovație cloud pan-european care să faciliteze transferul de cunoștințe între clienții de Cloud Computing și furnizori, start-up-uri și centre de cercetare. EuroCloud construiește relații stabile cu autoritățile locale și Comisia Europeană și încurajează un mediu stimulant pentru dezvoltarea și creșterea Cloud Computing-ului. EuroCloud vede Cloud Computing-ul ca pe unul dintre cei mai importanți factori ai unei societăți înființate pe baza cunoștințelor, unde resursele fizice sunt optimizate, iar cele informaționale sunt bunuri comune.

whatsapp-image-2016-10-06-at-09-59-16-1