Dragii mei, împărtășesc cu voi o nouă inițiativă pe care o susțin. Organizăm începând din luna iunie, în parteneriat cu echipa de Coachi profesioniști Profiles International, ateliere de grup coaching pe teme de actualitate.

Ideea a venit în urma evenimentelor susținute la sediul nostru cu ocazia Săptămânii Internaționale a Coaching-ului, când 2 Coachi parteneri Profiles au susținut cu succes un workshop despre Gestiunea stresului la locul de muncă.

Văzând reacțiile participanților, ne-am hotărât să continuăm inițiativa de a lucra, cu ajutorul coaching-ului, în grupuri de până la 10 persoane pe teme de interes comun.

Următoarea întâlnire va fi pe data de 5 iunie la sediul nostru și abordează Schimbarea – Ce facem când (nu) ne dorim schimbarea și te invităm să abordezi o schimbare din viața ta.

După 2 ore și jumătate în care vei experimenta coaching-ul de grup, vei avea claritate și încredere în deciziile pe care le iei, vei pleca energizat, vei aborda schimbarea într-o manieră deschisă, dintr-o poziție detașată și degajată;

 La final 3 “norocoși” vor beneficia – de o sesiune de coaching individual și/sau de test de evaluare PROFILES cu o sesiune de feedback. 

Mai multe detalii despre eveniment puteți vizualiza AICI.

Cine sunt Coach-ii?

suta_01Absolventă a Facultății de Psihologie, cu un Master în Psihologie Organizațională, la care se adaugă și alte formari în domeniul resurselor umane, Anda Suta are o experiență de peste 12 ani în identificarea profilului psihologic al oamenilor, selectarea și evaluarea lor, dezvoltarea competențelor necesare lor, identificarea și dezvoltarea persoanelor cu potențial, managementul carierei. În prezent Anda acompaniază persoanele cu potențial care își doresc să evolueze spre o cariera de succes și să dezvolte relații sănătoase. Este antreprenor al companiei de coaching și dezvoltare personală You are more, Coach acreditat de către Federația Internațională de Coaching și colaborator Profiles International. În ultimii ani și-a dedicat atenția, studiind și practicând coaching pe aspecte legate de descoperirea potențialului personal și profesional, gestionarea relațiilor conflictuale sau a mediilor toxice, dezvoltarea capacităților manageriale, creșterea stimei de sine, consolidarea relației cu propria persoana și ceilalți, schimbarea obiceiurilor în relații, inteligenta emoțională, flexibilitate, redescoperirea motivației și a pasiunilor.

stoicescu_01

 

Daiana Stoicescu susține managerii și echipele pentru creșterea eficienței. Ea te acompaniază la îndeplinirea aspirațiilor tale profesionale și personale.

Daiana oferă o gamă variată de servicii și programe de coaching, de la coaching individual, de echipă, de grup, la managementul eficienței, managementul carierei, succesul într-un rol nou, creșterea energiei și motivației, descoperirea propriilor talente și orientarea către acțiune.

Este Coach acreditat de către Federația Internațională de Coaching, colaborator Profiles International,  membru în consiliul director al capitolului local al Federației Internaționale de Coaching.