DE CE ar trebui să se transforme HR-ul, CUM ar trebui să arate și mai ales CUM vom începe de fapt transformarea, astfel încât schimbarea să fie de succes și durabilă?

Mediul de afaceri la nivel mondial se confruntă cu schimbări fără precedent iar resursele umane (HR) ar trebui să dezvolte noi capacități dacă doresc să rămână un domeniu relevant. Forțele sociale și economice au implicații semnificative pentru viitorul afacerilor și al HR-ului. Iar viitorul începe acum.

Suntem, de asemenea, la o răscruce de drumuri pentru strategiile de resurse umane, deoarece multe dintre strategiile noastre de HR sunt în curs de schimbări radicale. Unele dintre ele au fost dezvoltate acum 50 de ani, când mediul de afaceri și societatea erau foarte diferite față de cum sunt ele acum. În plus, setul de factori externi care ne-au determinat să adoptăm modelele de funcționare HR din anii ‘90 sunt de asemenea în schimbare rapidă, așa că ne aflăm într-un moment bun pentru a le reevalua.

PROFILES International cu sprijinul Colegiului Psihologilor din România, filiala Brașov și a Asociației Psihologilor Brașoveni, în parteneriat cu Dima Consulting Group și Profiles Research & Development, organizează în perioada 7-8 Octombrie 2015, conferința: „HR Development & Transformation”, Hotel Kronwell –Bulevardul Gării, nr. 7, Brașov.

Un concept unic ce reunește reprezentanți ai mediului de afaceri, antreprenori, manageri, specialiști și cercetători din domeniul resurselor umane din toate industriile, psihologi, reprezentanți ai Camerelor de Comerț, ai autorităților centrale și locale, ai marilor companii de consultanță, precum și experți cu renume internațional din Statele Unite ale Americii, Canada, Danemarca, Germania, Norvegia, Irlanda, Italia, Franța, Emiratele Arabe Unite.

Tematică:

  • Transformarea HR-ului pentru productivitate crescută și achiziții: un sistem adaptabil și orientat către scop
  • Investiții străine de tip greenfield în viziunea noilor sisteme de gestionare a resurselor umane
  • Cum să gestionăm, dezvoltam și motivăm multiplele generații la locul de muncă?
  • Cum afectează gestionarea generațiilor profitabilitatea unei companii
  • Programe de învățământ dual și dezvoltare de personal
  • Procese de recrutare inovatoare pentru a atrage, angaja și reține cei mai buni candidați – CEx suites
  • Creșterea performanțelor și a retenției prin îmbunătățirea implicării angajaților
  • Schimbarea la față a HR-ului: Noi reguli pentru Engagement
  • Performance Management- Unde mergem de aici?

Keynote speakerii ediției a XII-a

Conferința este cel mai așteptat eveniment de resurse umane al anului și aduce peste 10 keynote speakeri străini, nume cunoscute din domeniul HR, printre care:

 nigel povah

NIGEL POVAH

Este fondator și CEO al A&DC, lider în implementarea de soluții pentru   evaluare și dezvoltare comportamentală în Marea Britanie. El este un psiholog cu peste 30 de ani de experiență și este de cele mai multe ori privit ca o autoritate în domeniul   centrelor de evaluare. Nigel are trei cărți scrise pe această temă și susține prezentări în cadrul   conferințelor internaționale. Este de asemenea specializat în evaluarea și dezvoltarea leadership-  ului și este creatorul modelului de leadership LIVED.

 

lisa kittererrLISA KITTERER

Având peste 10 ani de experiență în dezvoltarea resurselor umane și dezvoltare   organizațională  în cadrul industriei auto, Lisa este în prezent manager global în cadrul   companiei KIRCHHOFF Automotive. Stabilită în Toronto, Canada, ea este responsabilă cu   organizarea globală și implementarea internațională a proceselor de management al talentelor, dezvoltarea leadership- ului precum și de toate celelalte aspecte ale dezvoltării angajaților. ​

 

monika braxatoris

 

MONIKA BRAXATORIS

Coach realizat la nivel internațional, lucrează cu preponderență în companii multinaționale atât pentru obiectivele organizațiilor, cât și pentru obiectivele personale ale Executivilor.

 

 

spk_027

Septimiu Pop

Antreprenor și consultant senior în tehnologie, procese și corporate strategy, la doar 29 de ani, Septimiu este cel mai tânăr speaker al conferintei Profiles International. El este fondatorul Matchful, un produs digital ce își propune să devină instrumentul prin care HR Recruiter-ii devin vedetele organizației

 

 

deiric mccann

 

DEIRIC McCANN

Senior Vice President Profiles International Inc. SUA și unul dintre cei mai   apreciați consultanți internaționali în leadership. Autor și coautor a numeroase cărți în   domeniul “artei de a conduce”, este totodată și unul dintre cei mai cunoscuți speakeri la nivel   global. În cei 14 ani de carieră, Deiric a dinamizat audiențe între 300 și 1.000 de participanți și a   susținut peste 800 de speech-uri în întreaga lume.

 

enrico banchi

 

ENRICO BANCHI

Managing Partner la prestigioasa instituție Scuola di Palo Alto din Milano, precum și un trainer recunoscut la nivel mondial în domeniul strategiei de business și al managementului.

 

 

oussama mansour

 

OUSSAMA MANSOUR

CEO al Profiles International din Orientul Mijlociu. Are o vasta experiența în designul, implementarea și managementul programelor de training și de dezvoltare, combinând experiența internațională cu tradițiile și cultura locală.

 

pedro alves costa

 

 

PEDRO ALVES COSTA

CEO al companiei SDC, ce deține licența pentru Portugalia a Global Management Challenge – Competiția Internațională de Strategie si Management. El este membru al clubului Rotary și licențiat în știința sistemelor I.T. și a calculatoarelor. Pedro a urmat diverse programe de management în cadrul Harvard Business School și Kellog Católica Lisbon.

brian gaghan

 

BRIAN F. GAGAN

Fondator al Leadership Strategies SUA. Are o vasta experiență în coordonarea și gestionarea activităților de resurse umane precum și în design organizațional. Aria sa de expertiză acoperă toate aspectele activităților de resurse umane – recrutare, training, dezvoltare individuală, dezvoltare organizațională, relații industriale, reorganizarea societăților comerciale, investiții start-up, achiziții și fuziuni, audit și managementul proiectelor.

spk_026

MARINA MONTIRONI

Expert  în HR și organizații, cu 35 de ani experiență în corporații mari, autorități publice și instituții internaționale. Fiind liderul unor programe de schimbare pentru organizații publice și private, ea a implementat modele organizaționale inovatoare, procese simplificate  și noi strategii și sisteme de HR. La începutul anilor 90, a lansat și a administrat una din cele mai importante școli de business din Italia și multiple noi abordări de învățare și schimbare.În 2001, a lansat un punct de pornire în domeniul serviciilor online de HR, al proceselor de HR și al sistemelor de învățare și dezvoltare integrate: în prezent,  ea este încă un lider în EY,  o echipă de success în sistemele de HR digitale, soluții online și SMART learning. Ea a lucrat pentru mai mult de 20 de ani în domeniul de management al competențelor și, de curând, a creat o abordare și o metodologie globală pentru identificarea și dezvoltarea abilităților.

spk_025

 

MONICA COSTEA

Monica Costea este HCM Senior Sales Consultant în cadrul Oracle România. Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul Human Capital Management, ea a participat la numeroase proiecte internaționale și a implementat soluțiile Oracle în companii din diverse domenii, ajutând organizațiile să atingă noi niveluri de engagement, productivitate şi eficienţă, prin optimizarea forţei de muncă și managementul performanţei.

Mihai Gavan

MIHAI GAVAN

Mihai Gavan este Sales Manager în cadrul companiei Romanian Software, cu o experiență de peste 10 ani în marketing și promovarea de soluții software dedicate practicii de resurse umane. Mihai este alături de Romanian Software de 7 ani, timp în care a oferit soluții flexibile, adaptate nevoilor specifice ale companiilor partenere din toate sectoarele de activitate. Mihai a absolvit un program de Master în Marketing și Management strategic la Academia de Studii Economice.

Dan Brumboiu

DAN BRUMBOIU

Dan Brumboiu este Director General al companiei Polipol Mobilă. Absolvent al Facultății de Fizică a Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca și al Facultății de Business de la aceeași universitate, Dan Brumboiu și-a început cariera ca  profesor de fizică. Au urmat apoi, aproape 15 ani în industria automotive, din 1998 până în 2013 la firma DRM Dräxlmaier din Satu Mare, conducând în primii ani serviciul aprovizionare iar din 2010 departamentul de Management al proiectelor de producție. Din anul 2013 este Administrator și Director General al Companiei Polipol Mobilă din Foieni (Satu Mare), parte a grupului german cu același nume. Grupul Polipol are aproape 5.000 de angajați. În anul 2013, compania a realizat în România o cifră de afaceri de 80,2 milioane de lei (18,1 mil. euro). El este și Vicepreședintele Asociației Economice Germano-Române pentru Regiunea de Nord-Vest.

Doru dima

DORU DIMA

Este Doctor în Psihologia Muncii și Organizațională, antreprenor și manager de succes, cu o experiență de peste 18 ani în domeniul Resurselor Umane. Fondator și CEO al Dima Consulting Group si Profiles International România, ambele poziționate printre pricipalii jucători pe piața de consultanță în resurse umane și management, a implementat și gestionat o serie de proiecte naționale și internaționale importante. Autor al unor lucrări de referință în domeniul afacerilor precum și a numeroase articole apărute în reviste locale și naționale, Doru Dima a publicat și a participat la elaborarea a numeroase cursuri, cărți, lucrări științifice și de business. În plus, el este Președintele Colegiului Psihologilor din Brașov, Membru al Asociației Psihologilor din Romania, Președinte al filialei locale Brașov și reprezentant al Colegiului Psihologilor din Romania la Federația Asociațiilor Europene de Psihologie (EFPA).

Desiree Diaconescu

 

DESIREE DIACONESCU

Desiree Diaconescu are o experienţă de 15 ani în Managementul Resurselor Umane. Ea lucrează în cadrul Tuborg România de 17 ani, în anul 2009 preluând funcţia de Vicepreşedinte Resurse Umane. Desiree este absolvent al Facultăţii de Drept, însă a continuat studiile în domeniul resurselor umane, studii concretizate cu un Master of Arts in Human Resources Management la Universitatea Westminster din Londra.

Adrian Sarbu

ADRIAN SÂRBU

Cu o experiență internaționala de peste 10 ani, Adrian a intrat în lumea antreprenorială lansând un nou trend pe piața beneficiilor pentru angajați. După finalizarea cursurilor de master  ale Institutului de Cercetare ALaRI din Lugano, Elveția în 2004, Adrian a lucrat, timp de câțiva ani, ca cercetător în microelectronică și telecomunicații. Odată cu absolvirea MBA-ului la Vlerick Business School, Belgia, s-a ocupat de dezvoltarea strategiei de extindere în zona EMEA pentru dispozitivele de imagistică medicală ale unei mari companii farma. Din 2007, în cadrul biroului din București al Roland Berger Strategy Consultants, Adrian a dezvoltat diverse proiecte pentru operatori internaționali din telecom, farma, energie și servicii financiare. Începând cu 2010, a fost responsabil cu dezvoltarea strategiei din magazinele Vodafone.Din 2012 a oferit consultanță în dezvoltarea proiectelor telecom în regiunea Europei Centrale și de Est în cadrul biroului din Praga al PriceWaterhouseCoopers.

Iulian Patrascanu

IULIAN PĂTRĂŞCANU

Iulian Patrascanu este fondator si Partener Coordonator al firmei de avocatura Fine Law si conduce practica de Dreptul Muncii. Are o experienţă de peste 20 ani în acordarea de consultanţă companiilor române şi multinaţionalelor pe probleme de Dreptul Muncii, Fuziuni şi Achiziţii. De-a lungul carierei sale, Iulian a consiliat clienţi precum Ericsson, American Express Bank, Citibank, Romtelecom, Hewlett Packard, British Telecom, Coca-Cola, Colgate Palmolive.Iulian oferă consultanţă multinaţionalelor în toate domeniile ce ţin de fuziuni şi achiziţii şi de dreptul muncii, incluzând asistenţă în planuri de fuziune, documentaţie aferentă tranzacţiilor, activităţi de due dilligence complexe (pre- si post- achiziţie), încheierea şi încetarea contractelor cu directorii executivi; contracte colective de muncă; contracte privind beneficii acordate angajaţilor; concedieri colective, reduceri de personal şi închideri de unităţi.

Arz Lorin

 

ARZ LORIN

Licențiat în Inginerie Industrială și Management în cadrul Universității de Științe Aplicate din Munchen, Arz Lorin este în prezent Country Manager pentru România pentru Fundația Emfodo. Antreprenor și manager de succes, a participat la realizarea unei investiții de tip greenfield în România și a cooperat cu guvernul român și Uniunea Europeana în cadrul mai multor programe de finanțare ale UE.

 

Cosmin Zah

 

COSMIN ZAH

Cu peste 12 ani de experiență în domeniul IT&C, Cosmin Zah este în prezent Director Executiv la INSOFT Development & Consulting, companie care dezvoltă o gamă largă de soluții educaționale digitale, bazate pe cele mai avansate tehnologii. Are o vastă experiență în implementarea de proiecte de impact, precum și în dezvoltarea și promovarea de soluții inovative de instruire adresate adulților. Cosmin este implicat activ într-o serie de proiecte educaționale și susține integrarea eficientă a tehnologiei în procesul de instruire.

Corina

 

Corina Biholar

HR Business Partner Coordonator în cadrul Grupului BRD – Groupe Société Générale, unul dintre cei mai mari angajatori din sistemul bancar românesc, cu cca 8.700 de angajați. Corina s-a alăturat echipei BRD din noiembrie 2002, preluând pe parcursul carierei sale profesionale diferite roluri inclusiv: trainer , project manager, team leader abordând domenii diverse (ex: business- front office, back-office, HR).

Imre Szakacs-Orha

 

IMRE SZAKACS-ORHA

Este iniţiator al conceptului Wine-in-Business® şi primul trainer acreditat Wine and Spirit Education Trust® pentru România. Wine & Spirit Education Trust® este lider mondial în programele educaţionale de calificare în lumea vinurilor şi spirtoaselor.

 

Virginia Pauna

VIRGINIA PĂUNA

Virginia Păuna este Project Leader al Best Employers Study în cadrul companiei Aon România, subsidiară locală a liderului mondial în brokeraj de asigurări, consultant de risc și resurse umane.

Best Employers Study este un studiu de engagement organizat sub egida Aon Hewitt de 20 de ani la nivel mondial. Virginia coordonează proiectul în România de peste 3 ani, timp în care a oferit celor peste 90 de organizații participante un instrument valid de măsurare a engagement-ului angajaților lor, o modalitate de a identifica ce determină o companie să fie considerată un loc de muncă deosebit. Pe baza rezultatelor obținute, a asistat companiile în procesul de identificare, construire și implementare a planurilor de acțiune pe care angajatorul trebuie să le urmeze ca să obțină rezultate din partea angajaților, în funcție de nevoile acestora.

Organizator:

Profiles International

 

 

În parteneriat cu:

 DCG

 

Și 

Logo_ProfilesR&D_PNG_01

 

 

screenshot.122

Parteneri media

DETALII DESPRE ÎNSCRIERE: 

ACCES 2 ZILE -150 DE EURO +TVA

  • Acces la cele 2 zile de conferință
  • Kit-ul participantului
  • Ultimul număr al revistei HR Manager
  • Acces în zona de degustare de vinuri și de socializare
  • Acces la welcome coffee de la ora 9:00 la ora 10:00
  • Acces la coffee break de la ora 12:00 la ora 12:30
  • Acces la lunch break de la ora 14:00 la ora 15:00
  • Acces la gala dinner ce va a vea loc la sfarșitul primei zile de conferință de la ora 18.30 – 20.30

Discount de volum

pentru 3 până la 5 participanți – 7%
pentru 6 până la 10 participanți – 12%
peste 11 participanți – 17%

Discount de loialitate

Pentru clienții Profiles International sau Dima Consulting Group precum și pentru persoanele care au participat la cel puțin o conferință organizată de Profiles International oferim un discount de 20%. În procesul de înscriere se va verifica baza de date a participanților de la edițiile anterioare, înainte de a valida înscrierea.

*Discounturile nu se cumulează

 Înscriere Online http://conferinta2015.profilesinternational.ro/