M-am tot gandit zilele astea ce-i mai important in viata. Am ajuns la o concluzie interesanta, daca incerci sa faci bine (notiunea e relativa), vin unii care spun ca ai interese financiare, daca vorbesti urat, vin unii care-ti reproseaza cei 7 ani de acasa. Daca nu faci nimic, esti acuzat ca nu te implici sau ca te-ai dat cu ceilalti.

Zilele trecute am fost la Craiova unde m-am intalnit cu foarte multi colegi. Asociatia de Psihologia Muncii si Organizationala, APIO, a organizat un curs la care a participat si Dragos Iliescu. Cursul s-a dorit de promovare a bunelor practici in selectie si recrutare, managementul performantei. S-au gasit unii, ILEGALII, care ne-au facut pulbere ca noi facem cursuri gratuite in tara doar pentru ca sunt alegeri.

De peste 8 ani, atat eu cat si Dragos, voi vorbi in numele meu, sprijin psihologia peste tot unde se poate. Am ajutat, trei editii la rand, Conferintele Nationale de Psihologie (Cluj, Timisoara si Bucuresti), am acordat premii pentru psihologii care au publicat la nivel international studii de valoare in psihologie, anul asta va fi al treilea cu un premiu de 10.000 Ron. Am spijinit asociatii de specialitate. In ultimii 8 ani am contribuit financiar, pentru binele psihologiei, cu peste 150.000 RON. Si nu m-am laudat. Nu era cazul. Nu am sa o fac nici de acum inainte. Sa declaram vrute si nevrute e simplu. Sa promitem e simplu. Ideea e ce am facut pana acum pentru a merita sa avem onoarea de a fi Presedintele COPSI? Atentie, ONOAREA. Sau ce facem de acum inainte? Faptele vorbesc. Cautati faptele. Vorbele sunt trecatoare.

De ce va spun asta? Simplu, sunt la o Conferinta fantastica la Milano, Positive Business Forum, unde l-am intalnit pe John Medina, autor al Brain Rules. Un om extraordinar, pe care l-am invitat in Romania la Conferinta pe care o organizez eu de, atentie, 10 ani. Conferinta la care psihologii platesc 20%. De 10 ani. Amintiti-va, faptele vorbesc. John Medina va veni in Romania, stiti cat costa? Nu conteaza, important este sa facem CEEA CE AM FACUT SI PANA ACUM? Daca doar acum ne trezim sa aratam cat de dedicati suntem psihologiei, pentru a obtine voturi, atunci nu le meritam. Ganditi cu capul vostru, lasati influentele, cautati faptele. Unii dintre ILEGALI nu au facut nimic toata viata, acum ei va promit ca o sa moara pe glie pentru voi.
Pana atunci va primit poze de la Milano si, deasemenea, va invit la Conferinta APIO din 26-27 aprilie.

David Linden

David Linden, profesor de neurostiinte la Universitatea Hopkins din USA.

Urmeaza John Medina.

John Medina

John Medina, acum la Milano. E fantastic. Promit sa-l aduc in Romania. Anul acesta. In octombrie, 95% este sigur.

Despre somn si productivitate cu John Medina la Milano. Right now.

Despre somn si productivitate cu John Medina. Right Now.

Martin Seligman

Martin Seligman, despre ‘well being at work’. Cititi Flourish. O carte superba, despre cum sa gandim pozitiv si sa avem succes in viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here